„Curtea Supremă a Statelor Unite dă o decizie potrivnică lui Dumnezeu şi naturii umane” / John-Henry Westen, Redactor-şef LifeSiteNews.com, Canada

8594035418_52800fccd4_b_810_500_55_s_c1

Pe 26 iunie, Curtea Supremă a SUA a luat o decizie, cu cinci voturi pentru şi patru contra, care consideră că dreptul la „căsătoria” homosexuală este garantat prin Constituţia americană. În mod evident, este greu de argumentat acest lucru, dar în practică această decizie istorică le impune tuturor celor 50 de state ale federaţiei americane să garanteze pe teritoriul lor uniunile între persoane de acelaşi sex. Este foarte probabil ca aceasta să afecteze libertatea de conştiinţă a creştinilor şi a tuturor celor care cred în definiţia căsătoriei care e valabilă de milenii, cea de uniune între un bărbat şi o femeie. Se pare că autorităţile federale americane şi-au propus să promoveze agresiv această linie atât pe plan intern, cât şi extern (se ştie că SUA are ambasadori speciali pentru drepturile persoanelor de alte „orientări” decât cea heterosexuală).

Reacţiile nu au întârziat. John-Henry Westen, Redactorul-şef al websiteului LifeSiteNews.com, cel mai mare site de ştiri pro-viaţă şi pro-familie din lume, a publicat weekendul acesta următoarea declaraţie:

Azi, Curtea Supremă a subminat căsătorie, deschizând, efectiv, sezonul de vânătoare al celor care mai vor să se bucure de libertate religioasă în America şi oferindu-şi binecuvântarea pentru o redefinire a căsătoriei care este potrivnică atât voinţei lui Dumnezeu, cât şi însăşi firii umane şi Constituţiei SUA.

 Citește și: EXCLUSIV: Antonia Tully, SPUC, Marea Britanie – „Între persoane de acelaşi sex, scopul şi însuşi conceptul căsătoriei sunt întoarse pe dos”

Prin această decizie, Curtea a fundamentat un „drept civil” care nu există. Mulţumită majorităţii obţinute la Curtea Supremă, activiştii LGBT şi aliaţii lor sunt acum liberi să-şi continue acţiunile de discriminare împotriva conservatorilor, susţinute la nivel de aparat de stat. De fapt, au fost împuterniciţi să o facă. Nu este, însă, nicio surpriză, căci astfel de politici au devenit normă în timpul administraţiei Obama în statele SUA, unde discriminarea împotriva conservatorilor religioşi şi politici se face prin intermediul aparatului de stat şi este pe deplin acceptată.

Citește și: John-Henry Westen, co-fondator LifeSiteNews.com: „Când familia devine instabilă, se destabilizează şi societatea. Dacă vrem să menţinem civilizaţia, trebuie să menţinem familia”

Probabil cea mai gravă consecinţă a deciziei Curţii constă în promovarea unui tip de relaţii sexuale păgubitoare şi care de acum sunt susţinute în mod oficial în toată America. În pofida a ceea ce cred judecătorii Curţii Supreme şi alţi judecători, opoziţia cu care s-a confruntat redefinirea căsătoriei s-a bazat tocmai pe iubire – pe acel fel de iubire care îi cere părintelui să-i spună copilului să nu se joace în plin carosabil sau să ia note bune la şcoală.

 Citește și: EXCLUSIV ONLINE: Criza familiei şi apariţia homosexualităţii / Din cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii” de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău

Ştiinţa a dovedit că relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, spre deosebire de relaţiile maritale dintre un bărbat şi o femeie, îi afectează grav pe cei care le practică. E suficient să îl cităm pe fostul activist canadian pentru drepturile LGBT, Gens Hellquist, care, după ce Canada a legiferat căsătoriile între persoane de acelaşi sex cu câţiva ani în urmă, a declarat în faţa unor oficiali guvernamentali canadieni: „Sunt segmentul social cu cea mai proastă sănătate din ţară. Canadienii de orientări queer au probleme de sănătate care implică o speranţă de viaţă mai mică decât canadianul mediu, se confruntă cu sinuciderea, o incidenţă mai mare de abuz de substanţe, depresie, acces inadecvat la tratament pentru HIV/SIDA. Sunt tot felul de probleme de sănătate endemice în comunitatea noastră. Avem rate mai mari ale cancerului anal în comunitatea homosexualilor de sex masculin, iar lesbienele au rate ale cancerului de sân mai mari”.

Hellquist şi-a încheiat mărturia spunând că era „obosit să-şi mai vadă comunitatea stingându-se”. În această ţară, Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor (CDC) a arătat că, deşi bărbaţii care fac sex cu alţi bărbaţi nu reprezintă decât 2% din populaţie, acest segment livrează aproape două treimi din toate victimele HIV/SIDA.

 Citește și: EXCLUSIV ONLINE: Note privind o dezvoltare sănătoasă a identităţii de gen / Din cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii” de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău

Şi ştiinţele sociale – în special cercetările făcute de dr. Mark Regnerus şi dr. Paul Sullins – au arătat că copiii crescuţi de părinţi de acelaşi sex au probleme emoţionale mai mari decât cei crescuţi de o mamă şi un tată.

Citește și: Creșterea copiilor în cupluri homosexuale – un factor de risc serios pentru sănătatea și bunăstarea lor

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.