opinii

Încă un motiv ca românii să țină cu Croația – nu numai la Cupa Mondială

de Cătălin Sturza, Facebook

Dacă tot ƫinem cu Croatia, încă un motiv pentru a fi invidioși pe micuțul popor balcanic (sau pentru a-i minimaliza meritele și chiar pentru a-l huidiui, cum am văzut că deja s-au apucat unii să facă pe aici prin jur).

Croaƫia a definit Căsătoria ca fiind uniunea între un bărbat şi o femeie prin REFERENDUM.

Ȋn data de 1 decembrie 2013, croaţii au decis înscrierea în Constitutia croată a definitiei căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat şi o femeie.

Referendumul a fost convocat de către coaliția de ONG-uri „În numele familiei” care a reușit strângerea a 750.000 de semnături în doar 2 săptămâni. Au semnat în acea perioadă extrem de scurtă mai mult de 10% dintre croați, ca răspuns la presiunile crescânde ale lobby-ului LGBTQ de a instituționaliza „căsătoria” pentru cuplurile de același sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Cătălin Sturza

Interviu cu Željka Markić: „Eu vă îndemn nu doar să mergeți la vot, ci să vă și implicați!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button