educaţie sexuală

Cum s-a dedublat Florin Cîțu referitor la tema educației sexuale: una votează la Senat, alta face la Guvern

de Redacția Stiripentruviata.ro

Lista de vot electronic de la Senat arată că Florin Cîțu a respectat linia partidului și a votat în Senat pentru respingerea cererii de reexaminare a președintelui Iohannis, adică împotriva obligativității materiei Educație sexuală în școli.

Dar, după votul din Senat, tot Florin Cîțu a intrat imediat în rolul premierului și a spus la TVR că a discutat cu Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și că acesta va introduce educația sexuală în școli:

„O vom implementa, curricula ține de Ministerul Educației prin Legea educației. (Minstrul) va introduce de anul viitor o clasă care se va numi, cred, Educație pentru viață. Va fi introdusă automat, dar părinții care doresc să își retragă copiii vor putea să o facă. Va funcționa ca ora de Religie. Cred că Ministrul Educației va anunța zilele următoare, decizia este luată (…) Este atributul ministrului să facă curricula pentru anul viitor și va introduce această oră.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Senator: Am apropiați cu orientări sexuale diferite. Faceți ce vreți! Dar nu ne obligați să transformăm copiii acestei țări în ceea ce nu sunt!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button