opinii

Anghel Buturugă: „Cum a ajuns deputatul Matei Dobrovie să fie numit „rusofil” de G4media și ce înseamnă asta pentru conservatori”

de Anghel Buturugă, Facebook

 

„Gasesc discursul lui Matei Adrian Dobrovie destul de sec si fad. Mai exact, cam fara identitate, cu exceptia unei asumate atitudini pro-familie datorita careia s-a si petrecut igienica despartire de USR. Ma gandeam ca explicatia pentru cantonarea intr-un astfel de discurs stereotip, care nu puncteaza pe criza actuala a Uniunii Europene, provocata de divortul tot mai evident de proiectul originar, de cearta cu statul natiune si de apropierea pana la confuzie de progresismul agresiv, este teama de a nu fi etichetat drept „rusofil”. Il anunt pe aceasta cale ca poate sa renunte la orice teama. 🙂

Pentru G4media Matei Dobrovie este „rusofil”. Eticheta ticalosita e pusa cu pretextul ca omul ar face parte dintr-o Adunare Interparlamentara a Ortodoxiei, care s-ar zice ca ar fi controlata de Rusia. Nu stiu daca e adevarat ca Dobrovie face parte din asa ceva si nu stiu ce este cu aceasta adunare, insa ce stiu e ca nu poti pe presupuneri sa faci un om „rusofil”, decat daca te cheama PantaziTapalagaG4mediaHotnews, si functionezi in regim de UM. Si mai stiu ca politicienii romani trebuie sa fie peste tot unde este nevoie, ca sa reprezinte inteersele Romaniei. Caci mai dragi securisti, asta e hotarator pentru un politician: reprezentarea intereselor Romaniei.

Altfel, ce sa zic? Cand vom avea, totusi, un discurs realmente articulat conservator? Cand vom renunta la fixismele care oricum nu ne ajuta sa scapam de etichetele lor ticaloase?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Citește mai multe opinii de Anghel Buturugă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button