Reacţie pe Facebook despre decizia PNL de contestare a Legii Referendumului: „Am impresia că PNL vrea să ajungă la procentul USR”

O utilizatoare de Facebook din Bucureşti a comentat decizia PNL de a ataca la CCR legea de organizare a referendumului pentru căsătorie (clarificată în regim de urgenţă şi votată de majoritatea PSD de la Camera Deputaţilor):

Am impresia că PNL vrea să ajungă la procentul USR. :). În stilul ăsta data viitoare vom avea PSD la putere cu 60% şi ALDE cel mai puternic partid al opoziției.

Later edit: Revizuirea constituției poate fi votată şi supusă aprobării prin referendum şi pe actuala formă a legii referendumului, chiar dacă modificările la aceasta din urmă vor fi contestate de PNL la CCR. Să vedem ce decide PSD, dacă aşteaptă verificarea constitutionalității modificărilor la legea referendumului şi desfăşurarea acestuia să aibă loc ulterior, pe legea modificată sau merge înainte, pe legea veche (ce presupune riscul altor mici posibilități de amânare).
Sper ca la revizuire PNL să voteze cu cap politic.

Citeşte şi Fără sa vrea, PNL probabil va amâna referendumul pentru familie

Citeşte şi Ludovic Orban, preşedinte PNL: „Sunt un susținător al familiei tradiționale, e forma în care noi, oamenii, suntem chemați să ne așezăm în viață”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

No comments yet.

Lasă un răspuns