familieMarxism cultural

Costin Țoța: „Trezirea! Au votat la referendum mai mulți decât ar fi fost necesari pentru o majoritate parlamentară!”

Un student pe Facebook:


Cand credeam ca le-am vazut pe toate, grupul de cetateni pe cat de prieteni cu hashtag-urile de 6 litere (rezist+boicot), pe atat de certati cu logica si bunul-simt, dupa ce a marait in surdina timp de cateva saptamani, scoate capul din pamant si decreteaza: „am invins”, „victorie” etc.
Spre a nu-i obosi, pentru ca totusi nu am exprimarea de fituica pentru puberi din vice-ul lor cel de toate zilele, trec direct la subiect:

Alegeri Parlamentare 2016:

Numar de voturi pentru Camera Deputatilor:
PSD 3.204.864
PNL 1.412.377
USR 625.154
Total 7.261.300

Numar de voturi pentru Senat:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

PSD 3.221.786
PNL1.440.193
USR 629.375
Total 7.258.939

Referendumul pentru căsătorie: 3.731.704 voturi (conform BEC)

Inca ai obraznicia sa sustii ca au fost putini oameni la referendum? Trezirea! Au votat la un referendum mai multi oameni decat ar fi fost necesar pentru a constitui o majoritate comoda in cadrul ultimelor alegeri parlamentare!!

Ca sa o fac mai simpla, tu de 3 ani fara cateva luni lupti ca sa dobori o majoritate parlamentara care face gafe si erori impardonabile pe banda rulanta, ba isi permite si aroganta de a-si demite in mod repetat propriile guverne. Si degeaba. Focarul deciziei tale de a boicota, anume USR, se invarte pe la o cincime din valoarea respectiva.

Iar acum, la un referendum, se prezinta la urne un numar de oameni mai mare decat cel care a legitimat majoritatea care de cativa ani taie si spanzura in tara asta. Realizezi macar de cine razi, in conditiile in care te zbati de aproape 3 ani pentru ca votul tau nu a contat in fata unui numar de voturi mai mic decat cel al optiunilor exprimate in cadrul referendumului?

Roaga-te sa nu se destepte romanii autentici acum, in ceasul al12lea, si sa-si faca un partid cu doctrina caruia sa se identifice, ca altfel e vai si amar de pielea ta… nu stiu daca realizezi proportiile despre care discutam, in conditiile in care prezinti ca fiind mic un numar de oameni care, prezentandu-se la alte alegeri, ar fi dat majoritatea care sa dea legile carora sa te supui si guvernul care sa administreze tara in care traiesti.

Cu datele Biroului Electoral Central pe masa, da-ti seama cat de irelevant si nesemnificativ esti. Ai voie sa continui behaiala pe retelele de socializare, pentru ca eu si ceilalti 3.731.703 prieteni de-ai mei, spre deosebire de ideologii ale caror idei le propagi cu ochii inchisi in spatiul public, constientizam ca in trecut au murit Oameni adevarati pentru ca tu sa ai dreptul sa iti exprimi o opinie diferita. Doar cunoaste-ti locul…


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button