Uncategorized

COPIII de la Valea Plopului – Valea Screzii caută OAMENI săritori și HARNICI. Apelul pe care nu-l poți IGNORA

PT

de Mihai Șomănescu, ActiveNews

Copiii de la Valea Plopului – Valea Screzii au nevoie de voi. Părintele Nicolae Tănase, “tatăl” celor peste 300 de copii îngrijiți acolo face un apel pentru cei care vor să dea o mână de ajutor pentru sortarea deșeului de fier strâns în decursul anilor ( fiare rămase de la ultimul incendiu,pătuțuri rupte,rame de uși sau ferestre,diferite profiluri,tablă,etc).

Acestea vor fi sortate în 2 categorii și anume: ce se mai poate refolosi se oprește, iar ce nu va fi scos la vânzare. Acțiunea se va desfășura sâmbătă, 27 septembrie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cei care vor să facă deplasarea sunt rugați să lase un mesaj la acest articol, urmând a primi instrucțiunile pentru deplasare.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button