avorteutanasie

Contramanifestanții de extremă stângă au sabotat Marșul pentru Viață de la Berlin

Berlin_March_for_Life_810_500_55_s_c1

LifeSiteNews, 22 septembrie, Berlin

Pe 19 septembrie a avut loc la Berlin „Marșul pentru viață”, un eveniment prin care comunitatea pro-viață din Germania a dorit să conștientizeze publicul cu privire la problema avortului și cea a eutanasiei.

Organizatorii au dat ca cifră de participanți 7,000 (cu 2,000 mai mulți decât la ediția anterioară), dar forțele de ordine au estimat în jur de 5.000.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, grupările de extremă stângă organizând o contramanifestație la care poliția a estimat prezența a circa 1.700 de persoane care au încercat blocarea marșului. A fost necesar un număr de 900 de polițiști pentru dispersarea blocadelor și protejarea participanților la marș. 14 polițiști au fost răniți și 28 de contramanifestanți au fost reținuți.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button