Conştientă, deşi în comă. După ce au deconectat-o de la aparate, a şoptit: „Sunt o luptătoare!”

În februarie 2016, Steven Pellettiere-Swapp şi-a găsit mama, pe Lyndee Pellettiere-Swapp, o americană în vârstă de 45 de ani din statul Arizona, inconştientă pe podea.

Băiatul a chemat imediat Ambulanţa. După 12 zile, medicii au spus că femeia nu mai avea nicio şansă. Pierduse lupta… După ce au anunţat familia, aceştia le-au recomandat să o decupleze de la aparatele care o menţineau în viaţă.

În tot acest timp, soţul nu a părăsit-o nicio clipă… Nici măcar nu mânca, o veghea zi şi noapte şi îi şoptea: „Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie!”

Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio şansă de a-şi reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi. Ea era totul pentru el!

După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soţul ei. Dorind să-i respecte dorinţa, aveau să-i doneze şi organele.

În scurt timp, familia a venit să-şi ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a şoptit, sleită de puteri: „Sunt o luptătoare!”

Trăia şi nu era pregătită să părăsească această lume. Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.

„Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbească încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

La un articol despre cazul respectiv publicat în presa din Arizona două cititoare au comentat că şi ele au fost în comă şi auzeau sau chiar vedeau tot ce se întâmpla în jurul lor.

Sursa originală: Arizona Family
Traducerea: Realitatea.net

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

No comments yet.

Lasă un răspuns