religie

Constănțenii sunt invitați la un concert caritabil pentru finalizarea Așezământului de prunci abandonați din Techirghiol

Constănţenii sunt invitaţi duminică, 9 iunie, la un concert caritabil de folclor românesc și armânesc.

Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, în curtea bisericii „Sfântul Mare Mucenic Mina”, informează Arhiepiscopia Tomisului.

Fondurile obţinute vor fi utilizate la finalizarea Așezământului de prunci abandonați „Sfântul Cuvios Arsenie” din Techirghiol.

În deschiderea evenimentului, Florentina Gârțu, fiică duhovnicească a parohiei, va susține un program de muzică armânească,

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În continuare, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, acompaniată de orchestra „Muzica Divertis”, va susţine un concert de folclor românesc.

Iniţiativa şi susţinerea construirii centrului social aparţin Parohiei „Sfântul Mina” din Constanţa.

„Ideea proiectului nu este să ofere casă şi masă, ci în primul rând să ofere un sens vieţii acestor copii, să urmărim incluziunea socială şi educaţia lor”.

„Clădirea va avea 17 camere şi alte dependinţe. Planul arhitectonic presupune o construcţie P+1+2+M şi va găzdui aproximativ 50 de copii”, a precizat acum cinci ani la sfinţirea pietrei de temelie Pr. paroh Claudiu Banu.

Sursa: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button