Consilierea în criza de sarcină ajută femeia, copilul și familia / 9 / "Alegeri corecte"

„Alegeri corecte” este un mic film făcut de Lacey Buchanan, din Tennessee, despre naşterea fiului ei, Christian, care are o formă gravă de anomalie maxilofacială. Deşi îngrijoraţi de cum vor creşte un copil cu handicap, Lacey şi soţul ei, Chris, nu i-au curmat viaţa copilului prin avort.

După naştere, pe lângă multe probleme, Christian a adus în lume o bucurie pe care nimeni nu o bănuia şi multă încurajare pentru cei care se luptă pentru viaţă. Povestirea mamei lui, vizionată de mai mult de 10.000.000 de oameni, este încă o dovadă că orice copil care se zămisleşte e unic, minunat, căci este un dar de la Dumnezeu.

Între planurile de viitor ale familiei sale se numără şi adopţia altui copil cu astfel de malformaţii.Mai multe informaţii la:


Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , , , , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.