avort

Consilierea în criza de sarcină ajută femeia, copilul și familia / 9 / "Alegeri corecte"

„Alegeri corecte” este un mic film făcut de Lacey Buchanan, din Tennessee, despre nașterea fiului ei, Christian, care are o formă gravă de anomalie maxilofacială. Deși îngrijorați de cum vor crește un copil cu handicap, Lacey și soțul ei, Chris, nu i-au curmat viața copilului prin avort.

După naștere, pe lângă multe probleme, Christian a adus în lume o bucurie pe care nimeni nu o bănuia și multă încurajare pentru cei care se luptă pentru viață. Povestirea mamei lui, vizionată de mai mult de 10.000.000 de oameni, este încă o dovadă că orice copil care se zămislește e unic, minunat, căci este un dar de la Dumnezeu.

Între planurile de viitor ale familiei sale se numără și adopția altui copil cu astfel de malformații.



Mai multe informații la:



Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button