26 octombrie 2017, Iaşi. Matt Briton (campania „40 de zile pentru viaţă”): „Este avortul o soluție?”

Basilica.ro, 25 octombrie 2017

Matt Britton (SUA), procuror general, președinte al consiliului 40 Days for Life – cea mai mare mișcare pro-viață la nivel mondial – va vorbi despre libertatea de a alege avortul și implicațiile ei.

Conferința, intitulată Este avortul o soluție?, va avea loc joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 20:00, în Sala Mezanin, a Hotelului Unirea din Iași.

Evenimentul are loc în cadrul Campaniei 40 de zile pentru viaţă, care se desfășoară în perioada 27 septembrie-5 noiembrie 2017 la Iași. Manifestarea are loc la nivel mondial din anul 2004, iar în capitala Moldovei se află la a doua ediție.

România este a cincea țară la nivel mondial, după Rusia, care a avortat, în ultimii 60 de ani, un număr de copii mai mare decât populația actuală a țării.

Conform datelor statistice, un număr de peste 22 de milioane de avorturi au fost efectuate din 1958 până în 2016, date preluate doar din statisticile spitalelor de stat, număr comparativ mai mare decât populația țării, însumând 19,7 milioane de români (vezi The Johnston’s Archive, Abortion_Worldwide_Report).

MATT BRITON a obținut diploma în Drept și studii de Criminalistică la Universitatea George Washington. Mai bine de 20 de ani, Matt a practicat dreptul ca expert în litigii, procuror, consilier la companii private și operațiuni globale non-profit, servind și timp de patru mandate ca procuror general. Matt a predat și a vorbit despre o varitate mare de subiecte pro-viață și legale, atât pe teritoriul Statelor Unite, cât și în lume. Este căsătorit de 25 de ani, și împreună cu soția lui, Libby, au 8 copii.

Puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului: „Avortul, o soluție?”:
https://www.facebook.com/events/135556887195726/?ti=icl

CONTACT
Raluca Cocuț
Email: raluca.cocut@hotmail.com
Tel: 0769 742 227

Citeşte şi 25 octombrie 2017: Campania „40 de zile pentru viaţă”: Dezbatere despre avort la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns