familie

COMUNICAT DE PRESĂ. Comitetul național de coordonare a inițiativei cetățenești de organizare a referendumului pentru căsătorie: „Respingem orice tentativă de confiscare politică a inițiativei noastre civice!”

Asistăm de un an de zile la eforturi concertate ale unor partide de preluare a mesajului nostru, de cooptare a militanților noștri cu scopul final de a legitima un transfer simbolic al demersului nostru către propriile organizații politice.

Din respect pentru opțiunea politică a fiecărui cetățean, nu înțelegem să indicăm la acest moment denumiri de partid, însă atragem atenția ca vom fi nevoiți sa o facem, dacă vor continua aceste presiuni pentru care s-au și construit strategii în acest sens. Astfel, vom fi nevoiți sa indicăm ce partid a cooptat pe listele sale electorale persoane afiliate inițiativei noastre și a lansat mesaje care asumau politic inițiativa civică. În ultimul timp aceste eforturi s-au intensificat, ducând la gruparea unor persoane care au activat în rândurile noastre și care clamează un așa zis drept de a acționa în numele acestei inițiative. Aceste persoane își propun radicalizarea mesajului nostru și transferul politic al încrederii câștigate prin întreaga noastră activitate, prin discursul nostru public.

Crearea unei pagini de socializare pirat ce folosește exact denumirea Coaliției pentru Familie asociată denumirii capitalei este ultimul eveniment din această serie de acțiuni și evenimente care fac evidentă o mișcare frauduloasă de preluare și deturnare a inițiativei noastre. Ne delimitam ferm atât de persoanele care si-au asumat în nume personal această pagină, site, canal de Youtube, cât și de orice alt mesaj care nu provine de la conducerea Comitetului național de coordonare prin președinte sau purtătorul de cuvânt mandatat în acest sens și care nu apare pe site-ul „Referendum pentru România”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deplângem situația la care s-a ajuns și reafirmăm hotărârea noastră de a rămâne fideli angajamentului nostru pentru unitatea creștină a demersului nostru, pentru afirmarea voinței celor 3 milioane de cetățeni români semnatari pentru afirmarea și exprimarea suveranității poporului român prin organizarea referendumului pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României.

Dumnezeu să binecuvânteze România!


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button