familie

Cel mai frumos dar primit de George Ogăraru de la soția sa, Andreea, în 14 ani de căsnicie

Fostul internaţional George Ogăraru a postat de curând pe profilul personal de Facebook un mesaj de mulțumire pentru soția sa, la împlinirea a 14 ani de căsnicie:

Astăzi împlinesc 14 ani de la ziua in care m-am căsătorit cu această minunată femeie!
Sprijin, înțelepciune, bunătate, frumusețe, sacrificiu, competență, inspirație, putere, credință, iubire și mai presus de toate 5 copilași …este ceea ce am primit in dar de la #AndreeaOgararu !!

14 years of marriage … 5 kids, 4 countries, many projects and a lot of love, all and more beside you Andreea OgararuInvităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *