valorile familiei

Cei 12 copii ai familiei Willis impresionează juriul și publicul emisiunii „America are Talent 2014”

Sunt 12 frați și surori, cu vârste între 3 și 22 de ani. Împreună cu părinții lor, Tony și Brenda, formează “clanul Willis”, un fel de “familie von Trap” a sec. XXI în care părinți și copii cântă și dansează în familie și pe scenă (fără a le mai enumeră numeroase alte talente literare sau sportive…).

Familia Willis s-a etalat în mai multe rânduri în public și a câștigat mai multe premii sau distincții. Recent, ei au emoționat America participând la emisiunea “America are Talent”.

Iată-i pe Jennica, Jeremiah, Jennifer, Jeanette, Jackson, Jedi, Jasmine, Juliette, Jamie, Joy Anna, Jaeger…și Jada Willis (J de la Joy=Bucurie) după prima lor participare la celebra emisiune americană (în luna iunie) interpretând “Sunetul muzicii”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O familie cu 12 copii? Cum este posibil în zilele noastre? Cum reușesc? În familia Willis toată lumea pune umărul la treabă, cei mai mari ajutându-i pe cei mai mici. Și ceea ce este incredibil, este faptul că sunt fericiți! Poate pentru faptul că acești copii au niște “super părinți”, așa cum mărturisesc. Dar care este secretul acestor soți a căror deschidere fără rezerve către viață se afla la antipozii culturii dominante? Poate ar trebui să căutăm în cuvintele unuia dintre ultimele lor cântece:

“Dragostea este o putere, este mai mult decât un sentiment, ea nu are nevoie nici de bani, nici de card de credit, ea poate salva viața”.

În spatele acestei familie strălucitoare se află totuși o tragedie care a zguduit America în urmă cu 20 de ani.

Era 8 noiembrie 1994. În acea zi, părinții lui Tony, pastorul baptist Scott Willis și soția sa Janet, își pierdeau șase din cei nouă copii – pe cei mai mici – într-un teribil accident de mașină. Cel mai mare dintre aceștia șase, Benjamin, în vârstă de 13 ani, tocmai compusese prima sa lucrare la pian. Nu-i va mai fi niciodată dat să o cânte…La acea vreme, credința acestui pastor și a soției sale a stârnit admirația tuturor. La 20 de ani după această tragedie, acest nou clan Willis, cu fețe surâzătoare, apare ca o victorie a vieții asupra morții, a bucuriei asupra tristeții, când crucea este purtată cu credință, ca o ofrandă.

Sursă: Aleteia.com

Traducere: Florentina Arsene

********************************************************************************************************

De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viața măcar a unui copil nenăscut, pot salva viața unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfășoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donațiile se pot face în conturile:
Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR
Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button