Cei 12 copii ai familiei Willis impresionează juriul şi publicul emisiunii „America are Talent 2014”

Sunt 12 fraţi şi surori, cu vârste între 3 şi 22 de ani. Împreună cu părinţii lor, Tony şi Brenda, formează “clanul Willis”, un fel de “familie von Trap” a sec. XXI în care părinţi şi copii cântă şi dansează în familie şi pe scenă (fără a le mai enumeră numeroase alte talente literare sau sportive…).

Familia Willis s-a etalat în mai multe rânduri în public şi a câştigat mai multe premii sau distincţii. Recent, ei au emoţionat America participând la emisiunea “America are Talent”.

Iată-i pe Jennica, Jeremiah, Jennifer, Jeanette, Jackson, Jedi, Jasmine, Juliette, Jamie, Joy Anna, Jaeger…şi Jada Willis (J de la Joy=Bucurie) după prima lor participare la celebra emisiune americană (în luna iunie) interpretând “Sunetul muzicii”.

O familie cu 12 copii? Cum este posibil în zilele noastre? Cum reuşesc? În familia Willis toată lumea pune umărul la treabă, cei mai mari ajutându-i pe cei mai mici. Şi ceea ce este incredibil, este faptul că sunt fericiţi! Poate pentru faptul că aceşti copii au nişte “super părinţi”, aşa cum mărturisesc. Dar care este secretul acestor soţi a căror deschidere fără rezerve către viaţă se afla la antipozii culturii dominante? Poate ar trebui să căutăm în cuvintele unuia dintre ultimele lor cântece:

“Dragostea este o putere, este mai mult decât un sentiment, ea nu are nevoie nici de bani, nici de card de credit, ea poate salva viaţa”.

În spatele acestei familie strălucitoare se află totuşi o tragedie care a zguduit America în urmă cu 20 de ani.

Era 8 noiembrie 1994. În acea zi, părinţii lui Tony, pastorul baptist Scott Willis şi soţia sa Janet, îşi pierdeau şase din cei nouă copii – pe cei mai mici – într-un teribil accident de maşină. Cel mai mare dintre aceştia şase, Benjamin, în vârstă de 13 ani, tocmai compusese prima sa lucrare la pian. Nu-i va mai fi niciodată dat să o cânte…La acea vreme, credinţa acestui pastor şi a soţiei sale a stârnit admiraţia tuturor. La 20 de ani după această tragedie, acest nou clan Willis, cu feţe surâzătoare, apare ca o victorie a vieţii asupra morţii, a bucuriei asupra tristeţii, când crucea este purtată cu credinţă, ca o ofrandă.

Sursă: Aleteia.com

Traducere: Florentina Arsene

********************************************************************************************************

De la lansarea lui acum un an şi până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deşi comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulţumim si pe aceasta cale, dar avem şi multe interviuri şi reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât şi în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viaţa măcar a unui copil nenăscut, pot salva viaţa unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfăşoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donaţiile se pot face în conturile:
Asociaţia Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR
Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

 

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.