familieopinii

Cea mai eficace mișcare ar fi ca PNL și PMP să anunțe că susțin referendumul și se alătură PSD în organizarea mitingului pro-familie anunțat de PSD

de Cristina Popescu, Facebook

Susțin revizuirea Constituției în sensul căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie și voi vota DA la referendum, dar nu voi participa la un miting de susținere a PSD ambalat sub numele de miting pentru susținerea familiei.

Știu că fără voturile PSD revizuirea nu va trece, dar nu va trece nici fără voturile PNL.

Nu îmi vând adevărurile și viitorul copiilor doar de dragul de a mă pune contra PSD în orice -chiar și atunci când se asociază unei teme esențială pentru mine, dar nici nu e nevoie să fac galerie și imagine PSD pentru asta.

Eu susțin familia, nu famiglia.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cea mai eficace mișcare pe care ar putea-o face opoziția pentru a contracara mișcarea de imagine pe care o încearcă PSD cu organizarea mitingului așa numit „pro-familie” ar fi ca PNL și PMP să anunțe că susțin referendumul și se alătură PSD în organizarea acestui miting; sau să organizeze la rândul lor un miting pro-familie înaintea celui pesedist.

În felul ăsta nu va putea confisca sau monopoliza un singur partid tema familiei și este sabotată mutarea lui Dragnea.

Citește mai multe articole de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button