Ce trebuie să înţeleagă oamenii politici din demonstraţia mişcării homosexuale în faţa sediului PSD

61876535

de Andrei Iosif

Cei aproximativ 20 de participanţi la demonstraţia din faţa sediului PSD spun mult mai mult decat numărul lor extrem de mic.

De ce au protestat ei?

Pentru că deputatul PSD Ioan Deneş a declarat că nu i se pare normal să vadă doi bărbaţi homosexuali ţinându-se de mână şi făcându-şi demonstraţii de iubire pe stradă, ci i se pare suficient ca aceştia să-şi manifeste dragostea reciprocă în spaţiul privat.

Ca urmare, în mod demonstrativ, un cuplu de homosexuali s-a sărutat îndelung în faţa sediului PSD din Bucureşti. La fel şi un cuplu de fete.

De faţă a fost şi cuplul Remus Cernea-Ioana Stăniloiu, care totuşi nu a simţit nevoia să se sărute declarativ – cel puţin nu din materialele video pe care le-am văzut.

Pentru ce au ieşit toţi aceştia? Oare ca să promoveze legea parteneriatului civil?

Nu, problema lor nu ar fi putut fi parteneriatul civil. Doar PSD, prin vocea împăciuitoare a liderului Liviu Dragnea, a declarat răspicat că doreşte să găsească o soluţie şi pentru persoanele de alte orientări sexuale.

Atunci care a fost scopul acestei demonstraţii?

Aceasta demonstraţie arată foarte clar că mişcarea homosexuală nu doreşte nimic mai puţin decât normativizarea completă a homosexualităţii în spaţiul public românesc.

Iar acest lucru îl urmăresc pas cu pas.

Dacă deputatul PSD Ioan Deneş, peste doi ani, va spune că nu i se pare normal ca într-o carte pentru copii să apară doi bărbaţi care se căsătoresc (cum se întâmplă cu materialele „didactice” deja testate în grădiniţele occidentale), mişcarea homosexuală va face din nou demonstraţie în faţa sediului PSD.

Ceea ce oamenii politici români trebuie să înţeleagă este că degeaba vor acorda „drepturi” speciale persoanelor homosexuale, pentru că ei nu vor „drepturi” speciale, ci vor să fie recunoscuţi şi trataţi – nu doar în spaţiul privat, ci şi în cel public – la fel cum sunt trataţi cei care se află într-o relaţie heterosexuală. Aceasta se cheamă „normativizarea homosexualităţii”.

Oricâte drepturi le vor acorda politicienii homosexualilor, acestea nu vor fi niciodată suficiente pentru activiştii care promovează acest stil de viaţă în spaţiul public. Aşadar, mişcarea homosexuală nu se va opri până la totala normativizare a acestui comportament în spaţiul public.

Dacă deputatul Ioan Deneş, peste 5 ani, va spune că nu i se pare firesc ca el să participe la o paradă de susţinere a mişcării homosexuale, aceştia vor face iar demonstraţie în faţa sediului PSD.

Aceasta înseamnă un parcurs rapid până la normativizarea completă.

Acesta este scopul lor.

De aceea, oamenii politici români trebui să înţeleagă că nu au decât două variante: fie acceptă normativizarea completă a realţiilor homosexuale în spaţiul public, fie iau măsuri ferme pentru a păstra normativizarea în spaţiul public exclusiv a relaţiilor heterosexuale. Dar va fi nevoie să lupte pentru aceasta. Altfel nu îşi vor mai putea privi copiii şi familia în ochi, căci normativizarea homosexualităţii va reprezenta o asumare obligatorie, nu opţională.

Cine crede că, acordând un „drept” în plus, a satisfăcut cerinţele mişcării homosexuale, va constata stupefiat că, dacă nu-l va acorda şi pe următorul, va fi imediat etichetat drept homofob şi acuzat de discriminare.

Citeşte şi De ce atacă mișcarea homosexuală pe Ivanka Trump și Jared Kushner, doi activiști pro-homosexuali?

Citeşte şi Comportamentul homosexual nu are cauze genetice / Din cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii” de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău

Citeşte şi UPDATED: Discuţii pe Facebook. FOTO, VIDEO: Un grup de homosexuali a protestat la sediul PSD faţă de declaraţiile senatorului Ioan Deneş

Citeşte şi Protest al homosexualilor la Bucureşti după ce un senator PSD se declară lezat că se ţin de mână pe stradă. Doina Pană: PSD e de acord cu parteneriatul civil

Citeşte şi Codrin Ştefănescu, Secretar-General adjunct la PSD: „Vreau ca băiețelul meu, când va face patru ani, să nu vadă doi bărbați că se țin de mână sau se sărută în mijlocul străzii“

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.