Ce cred românii despre un proiect de lege pentru căminele de bătrâni din California: 1.000 euro amendă dacă te adresezi vârstnicilor „transgender” cu pronumele corespunzător sexului lor biologic

CBS News informează că în statul american California se discută o lege care le poate aduce angajaţilor de la căminele de bătrâni amendă de până la 1.000 de euro şi chiar închisoare până la un an dacă aceştia refuză să se conformeze dorinţei exprese a benefciarilor de a NU li se vorbi folosindu-se pronumele aferent sexului lor biologic.

Despre ce este vorba? Se pare că unii din beneficiarii vârstnicii ar putea decide că aparţin altui gen decât cel aferent sexului lor biologic înnăscut. Iar dacă îşi exprimă dorinţa expresă de a fi trataţi în consecinţă, angajaţii sunt obligaţi să o facă.

Proiectul mai include şi prevederea ca beneficiarii aflaţi în această situaţie să fie mutaţi în camere corespunzătoare sexului imaginat de ei şi să aibă acces la toaletă tot în conformitate cu sexul subiectiv imaginat de ei, nu cu cel biologic.

Anunţarea ştirii pe site-ul Hotnews.ro a atras câteva comentarii de la cititori:

astia (Marţi, 29 august 2017, 18:18)
Mistrelutz [utilizator]

nu-s normali..
adica..orice pedofil/nebun/betiv se poate prezenta ca o ”ea”de fapt..ca asa se simte ..si na..are tot dreptul sa foloseasca toaleta fetitelor..ca e femeie..
Prostiile astea nu fac decat sa aduca mai multe probleme,mai multa agitatie..mai multe violente.

Neo-marxismul distruge America (Marţi, 29 august 2017, 18:42)
Sparafucile [utilizator]

Iar apoi si lumea . Toate aceste idei neghioabe sunt de extractie neomarxista , care vrea abolirea particularului ( sex , de pilda ) prin INDISTINCTIE . Ideea ca genul nu este un dat biologic ireversibil ci un construct social si ca cine vrea si-l poate schimba oricind dupa pofta inimii este de o toxicitate nemaiintilnita . Deci un individ care vrea sa fie considerat femeie , chiar daca biologic produce spermatozoizi si nu ovule , poate intra intr-o toaleta de femei linistit caci nimeni n-are voie sa protesteze . Trump , fa dom’ne ceva ca astia ne nenorocesc !

Citeşte şi În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

Citeşte şi „Nu poţi sacrifica adevărul doar pentru că unii suferă din cauza lui. Nu aşa se conduce o societate”: Ben Shapiro, public speaker cu minte brici, despre pretenţia persoanelor tansgender de a fi recunoscute ca minoritate cu drepturi speciale

Citește și Puțină istorie. Cine a inventat prima dată școlile și dormitoarele unisex în taberele și internatele pentru elevi


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns