familie

Fetița tenismanului Novak Djokovic a împlinit o lună. „Ce binecuvântare e șansa de a fi părinte! Viața e divină!” Într-un mesaj de pe Facebook, sportivul își exprimă admirația pentru femei ca născătoare de viață

Pe 5 septembrie 2017, Numărul Doi în tenisul mondial, Novak Djokovic, a devenit tată pentru a doua oară. El a celebrat evenimentul pe Facebook cu următorul mesaj:

Foarte fericit și mândru să o întâmpin pe fetița noastră, Tara, în căminul nostru. Jelena și cu mine am parcurs mână în mână această călătorie și, ca bărbat, trebuie să transmit întreaga mea iubire și admirație fiecărei femei din lume, pentru că trece prin atâtea dureri și atâta efort pentru a da viață, pentru a aduce la lumină și a crește o făptură umană… Ce binecuvântare este șansa de a fi părinte! Vă mulțumesc că ați sărăbătorit nașterea fetiței mele și ați transmi familiei mele atâtea urări în ultimele zile. Vreau sî vî mulțumesc din partea mea și a Jelenei! Ne-am întors de la spital, iar Jelena și Tara asunt îngerii mei, în timp ce Stefan este un frate mai mare plin de mândrie, care vrea să ajute la îngrijirea surioarei  Viața e divină!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Împreună cu Jelena Djokovic, soția sa, cu care este împreună din copilărie (foto în deschiderea articolului), tenismanul mai are un băiat în vârstă de trei ani, pe Stefan (foto sus).

Citește și Novak Djokovic face filantropie: „Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Am câștigat suficienți bani cât să hrănesc toată Serbia”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button