Fetiţa tenismanului Novak Djokovic a împlinit o lună. „Ce binecuvântare e şansa de a fi părinte! Viaţa e divină!” Într-un mesaj de pe Facebook, sportivul îşi exprimă admiraţia pentru femei ca născătoare de viaţă

Pe 5 septembrie 2017, Numărul Doi în tenisul mondial, Novak Djokovic, a devenit tată pentru a doua oară. El a celebrat evenimentul pe Facebook cu următorul mesaj:

Foarte fericit şi mândru să o întâmpin pe fetiţa noastră, Tara, în căminul nostru. Jelena şi cu mine am parcurs mână în mână această călătorie şi, ca bărbat, trebuie să transmit întreaga mea iubire şi admiraţie fiecărei femei din lume, pentru că trece prin atâtea dureri şi atâta efort pentru a da viaţă, pentru a aduce la lumină şi a creşte o făptură umană… Ce binecuvântare este şansa de a fi părinte! Vă mulţumesc că aţi sărăbătorit naşterea fetiţei mele şi aţi transmi familiei mele atâtea urări în ultimele zile. Vreau sî vî mulţumesc din partea mea şi a Jelenei! Ne-am întors de la spital, iar Jelena şi Tara asunt îngerii mei, în timp ce Stefan este un frate mai mare plin de mândrie, care vrea să ajute la îngrijirea surioarei  Viaţa e divină!

Împreună cu Jelena Djokovic, soţia sa, cu care este împreună din copilărie (foto în deschiderea articolului), tenismanul mai are un băiat în vârstă de trei ani, pe Stefan (foto sus).

Citeşte şi Novak Djokovic face filantropie: „Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Am câștigat suficienți bani cât să hrănesc toată Serbia”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

No comments yet.

Lasă un răspuns