avort

Cătălin Ivan, candidat la Președinție: „În 1876, în Moldova și Țara Românească se nășteau mai mulți copii decât anul trecut în România”

Cătălin Ivan, candidat la Președinția României din partea Alternativei pentru Demnitate Națională, și-a lansat candidatura într-o uzină din București. Cu această ocazie, el a declarat:

„În 1876, când această uzină (astăzi Griro) prindea viață, în Moldova și Țara Românească se nășteau mai mulți copii decât s-au născut anul trecut în România. Astăzi, când vorbim, țara noastră bifează absolut toate criteriile unei populații pe cale de dispariție.

Emigrarea masivă a populației tinere, 1000 de avorturi la 1000 de nașteri, lipsa oricărui sprijin minimal pentru femeile însărcinate aflate în dificultate, descurajarea căsătoriilor și transformarea creșterii unui copil într-o povară imposibil de dus din punct de vedere financiar de către o familie tânără.

În ultimii 60 de ani, România a pierdut 22 milioane de români… încă o Românie. După toate claculele statistice, până la sfârșitul acestui secol nu vom mai fi!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cătălin Ivan, care are drept slogan „Ivan24”, și Alternativa pentru Demnitate Națională își propun ca, până în 2024, să aducă pe agenda publică teme importante care nu se discută în acest moment, cum ar fi distrugerea industriei românești, prioritățile României ca membru UE și depopularea țării. „Dezbaterea începe acum, dar va continua la localele de anul viitor, la parlamentarele de anul viitor și vom ține acest ritm până în 2024! În 2024, vom avea toate alegerile într-un singur an și ADN se pregătește pentru acesta. Considerăm că 2024 va fi un an de regenerare națională, de resetare a clasei politice!”, a mai spus Cătălin Ivan.

În primăvara aceasta, Cătălin Ivan a fost singurul europarlamentar care a organizat la Parlamentului European o dezbatere despre criza de sarcină și soluții de sprijinire a femeilor însărcinate aflate în situații de vulnerabilitate socială și familială.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button