valorile familiei

Casa văduvei cu 7 copii din Târgu Lăpuș este aproape gata: parohia a mobilizat comunitatea

de Redacția Stiripentruviata.ro

În mai puţin de o lună, noua casă a Domnicăi Moldovan, din Târgu Lăpuș, este gata la roşu. Vechiul imobil a fost distrus de un incendiu în data de 7 decembrie, informează Basilica.ro.

Parohia „Înălţarea Domnului” din oraş a lansat un apel pentru construirea unei locuinţe şi a mobilizat comunitatea, astfel că lucrurile s-au mişcat cu rapiditate.

Părintele Protopop Florin Stan, parohul de la Târgu Lăpuş, s-a implicat personal în proiectul filantropic dedicat văduvei cu şapte copii:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Astăzi (29 decembrie – n.r.) am făcut o scurtă vizită pe șantier împreună cu dnul primar Mitru Leșe și cu dnul Hatos Ovidiu (coordonatorul lucrărilor din șantier).

Am constatat că în zilele următoare va fi finalizată lucrarea de construire și finisare a casei. De asemenea, prin grija unor binefăcători este pregătit și mobilierul pentru această familie.

Până în prezent, în contul Parohiei Ortodoxe „Înălțarea Domnului” au fost trimise donații în valoare de 12.295 lei.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button