adopţie

Carmen Dan despre răpirea Sorinei cu mascații: „Nu polițiștii sunt cei care au bruscat copilul minor”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, precizează, în cazul fetiţei din judeţul Mehedinţi, că nu poliţiştii au fost cei care au bruscat minora:

„După atitudinea corectă şi firească a CSM de zilele trecute în cazul pedofilului, mă aştept la o reacţie asemănătoare şi în cazul fetiţei din Mehedinţi. Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliţiei acolo. Nu poliţistii sunt cei care au bruscat copilul minor!”, a scris ministrul Carmen Dan pe Facebook.

Prima parte a afirmațiilor ministrului se referă la un judecător care ar fi eliberat un bărbat acuzat de pedofilie și care a va fi anchetat de CSM.

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button