avort

Cântăreață americană: Ce bine dacă apărătorii animalelor ar fi la fel de pasionați de salvarea bebelușilor!

 gretchenwilson

de Steven Ertelt

Cântăreața americană de muzică country Gretchen Wilson are probleme cu cel mai recent concert, după ce activiștii pentru drepturile animalelor au luat-o la ochi pe Twitter, spunând că încurajează relele tratamente aplicate animalelor.

După ce a primit astfel de acuzații, cântăreața a răspuns: „Mi-am făcut lecțiile… Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii la concertul de sâmbătă! N-ar fi drăguț dacă eforturile acestea s-ar îndrepta spre salvarea copiilor nenăscuți?”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În urma acestei replici, cântăreața a primit mesaje de ură precum următoarele: „Ce lecții ți-ai făcut? Cu capul în f___?”, sau: „Un miros greu. Asta iese din CD-urile mele cu Gretchen Wilson care ard în șemineu”.

Se pare că tot scandalul a izbucnit din cauza unui film documentar intitulat Blackfish, despre Tilikum, o orcă ce omorâse un antrenor de la delfinariul unde urmează să aibă loc concertul. Filmul argumenta că este o cruzime să ții balenele în captivitate. În semn de protest, mai multe artiste country și-au retras susținerea pentru delfinariu și au decis să nu mai participe la concertul organizat la sediul acestuia. În locul lor, pe afiș a apărut Gretchen Wilson, care nu și-a schimbat planurile, în ciuda controversei.

Sursă: LifeNews.com

Traducere: Ștefana Totorcea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button