familiereligie

Campanie a Mitropoliei Moldovei pentru secția de nou-născuți a Spitalului de Urgență din Piatra Neamț. Biserica a donat jumătate, donează și tu!

de Redacția Stiripentruviata.ro

În perioada 15 februarie – 15 martie 2020, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui echipament de tratare a icterului prin fototerapie a nou-născuților din Piatra Neamț.  

Un astfel de demers este necesar întrucât mai mult de jumătate dintre nou-născuți dezvoltă icter în prima săptămână de viață, iar Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț are nevoie de o lampă fototerapeutică modernă.

Pr. Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita, a declarat:

„Suntem bucuroși că putem contribui la îmbunătățirea sănătății micuților născuți în Piatra Neamț. Costurile pentru un astfel de echipament se ridică la 7000 euro. Arhiepiscopia noastră oferă pentru acest proiect suma de 2500 euro, Protopopiatul Piatra Neamț, de asemenea, oferă o sumă de 1000 de euro, iar prin sprijinul sponsorilor, parohiilor și prietenilor nostri sperăm să ajungem la ținta propusă. De aceea, invităm pe oricine este sensibil la acest subiect să doneze și să sprijine acest demers, astfel încât împreună să realizăm proiecte cu impact real pentru societatea noastră” .

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Această acțiune face parte din proiectul „Pentru cei mai mici ca noi”, dezvoltat de Departamentul Pro Vita pentru sprijinirea secțiilor de maternitate și neonatologie din spitalele cuprinse în Arhiepiscopia Iașilor.

Donează!

Cont Lei: RO08CECEIS1030RON1014342
Cont Euro:  RO68CECEIS10C1EUR1103231 (Cod SWIFT: CECERO)
Titular: Mitropolia Moldovei și Bucovinei


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button