avort

Campania „Un român pentru România”: Părintele Vasile Antonie Tămaș a salvat deja 11 copii de la avort

12798985_963213237048311_28424840405392465_n

n urmă cu două săptămâni, ActiveNews a stat de vorbă cu preotul Vasile Antonie Tămaș, care lansase campania: „Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”.
„Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort…Aș vrea să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: „Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că mă ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nici o problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?
Eu pun la dispoziția acestui proiect două hectare de teren. Am decis să colaborez cu niște experți pentru a putea accesa banii din fonduri europene, să vedem dacă putem accesa acești bani. Dacă nu, mă voi baza pe donații și pe sponsorizări.
Campania nu este doar pentru toată țara, ci pentru toată lumea! Am luat legătura cu preoți din județul Covasna, Caraș-Severin, din Sibiu, din Bistrița-Năsăud și s-au alăturat și ei acestei campanii”, a spus preotul ortodox pentru ActiveNews.
Iată că după două săptămâni rezultatele nu au întârziat să apară, după cum le prezintă preotul din Covasna pe contul său de Facebook. Realizările din prima lună a campaniei ”Un român pentru România” înseamnă 11 copii nenăscuți salvați de la avort, peste 40 de familii sărace ajutate cu bani, haine, mobilier pentru copii, zeci de viitoare mămici, sprijinite în diferite feluri.
„Campania ”Un român pentru România” – realizările din prima lună:
– 11 copii nenăscuți salvați de la avort
– 5 persoane cu diferite boli suficient de grave, susținute financiar
– peste 40 de familii sărace ajutate cu: bani, mâncare neperisabilă, haine, mobilier pentru copii, suport moral și fizic
– câteva zeci de viitoare mame, consiliate și sprijinite în felurite moduri.
Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește! Mamelor, nu-i avortați, nu-i abandonați, îi creștem noi!
Aștept, în continuare, apelurile dumneavoastră făcătoare de bine, la tel. 0768 901 642
Nimeni nu rămâne neajutat! Vă mulțumesc și vă iubesc!”, spune preotul Vasile Antonie Tămaș.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button