avort

Campania „40 de zile pentru viață”: Tinerii veghează în ploaie pentru a le convinge pe viitoarele mame să nu renunțe la copiii lor nenăscuți

 

40-zile-13-oct

Mult prea ușor renunțăm să ne luptăm pentru viața copiilor, pentru viitorul nostru. De aceea, din 20 septembrie, la Cluj-Napoca, Gherla, Bistrița-Năsăud și București se desfășoară în tăcere și rugăciune campania „40  de zile pentru viață”.

40-zile

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Până în data de 6 noiembrie, voluntarii sunt chemați să se programeze pe listele publicate pe pagina de Facebook a campaniei și să vină în fața clinicilor de avort cu mesaje pozitive, de încurajare și conștientizare a societății că există soluții alternative la avort.

40-zile-2

Ziua de 13 octombrie 2016 din campanie a fost dedicată rugăciunii pentru femeile în criză de sarcină.

40-zile-4

 

40-zile-5

 

La Cluj organizatori sunt studenții. Coordonatoarea campaniei, Cristina Șona, a declarat:

Este o campanie a tinerilor și asta este foarte îmbucurător pentru că astfel încercăm să educăm tinerii să aleagă viața pentru că știm că se întâmplă foarte multe cazuri în care, din păcate, din cauza presiunilor, ei nu aleg viața. Da, stăm 12 ore în stradă, de luni până duminică și ne rugăm și stăm într-un loc vizibil cu scopul de a trage un semnal de alarmă că în România avem mai puțini locuitori, în momentul actual, decât copiii care au fost avortați. Se dorește a se transmite mesajul că fiecare viață este irepetabilă și trebuie prețuită.
 ”40 de Zile pentru Viață” este o inițiativă care a început în urmă cu 12 ani în Statele Unite ale Americii iar astăzi se desfășoară în sute de orașe din toate cele 50 de state americane precum și în alte țări din Europa, Asia și Africa. Potrivit organizatorilor, prin acțiunile provita din acești ani au fost salvate peste 11.000 de vieți de copii în înteaga lume.
40-de-zile
Articol publicat prin amabilitatea dnei Cristina Bulbescu

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button