Camelia Smicală: Părtinirea unui judecător finlandez ar putea conduce la preluarea copiilor de către tată, care i-a mai pierdut o dată, pentru că nu îi poate îngriji

De curând şi absolut nemotivat, dr. Camelia Smicală a rămas fără job la spitalul unde lucra. De asemenea, tot de curând, un judecător finlandez a recomandat tatălui copiilor să preia custodia lor, deşi legea nu permite acest lucru:

Iată postarea recentă a româncei pe Facebook:

Fostul sot a intentat un nou proces de custodie ca,de,nu are munca si nici venituri ,iar statul ii plătește 2 avocați din oficiu.Aceeasi judecătoare, care i-a dat in 2015 custodia, fără proces, fără sa fiu ascultată si nici măcar instiintata, a dat o noua hotărâre,tot fără proces (dar am avut voie sa imi exprim in scris părerea). De data asta a refuzat sa dea o hotărâre dar… in mod subtil a sugerat ca „socialul ar putea sa dea, spre exemplu, copiii tatălui chiar și fără hotărâre”
Asta in conditiile in care, in 2015, in urma hotărârii, copiii au rezistat la tata doar 2 luni si au fost luați de acolo in regim de urgență.

In Romania cad guverne, oamenii sunt in concediu,la fel si in Finlanda. Copiii furați sunt in continuare in pușcării.

Nu știu cat vom mai rezista.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns