Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităţilor care i-au luat copiii în urmă cu doi ani

24-camelia-smicala2-captura

Stiri Neamt relatează că medicul român Camelia Smicală Jalaskoski a aflat vineri, 28 aprilie 2017, decizia în procesul pe care autorităţile finlandeze i l-au intentat pentru „defăimarea autorităţilor” atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii.

Femeia a aflat astăzi, că a fost condamnată la 6 luni de arest, românca fiind dată în judecată de statul finlandez pentru defăimarea autorităţilor, respectiv a executorilor judecătoreşti care au intervenit în forţă, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii.

Camelia Smicala:

Azi am primit verdictul. Finlanda m-a făcut cel mai mare infractor din ţara asta. Un criminal nu nu primeste o sentinta asa de lunga în Finlanda.

Dar eu sunt doar o mamă, şi nu am nicio şansă să mai lupt împotriva sistemului.
Sper că Finlanda este mândră de victoria sa.

camelia-smicala-cu-copiii-finlanda (1)

Mesajul chiar inainte de sentinta:

Astăzi vor da sentința la ora 14.Eram condamnata dinainte de proces.Din pacate sunt doar o femeie singura ,într-o țară străină și nu ma pot lupta cu un sistem intreg.Au facut din mine cea mai mare criminal al Finlandei.Nici un criminal nu a fost vreodata târât in atâtea procese (peste 60),nu a platit vreodata atâtea amenzi (peste 40.000)si nu a fost umilit in halul in care m-au umilit pe mine .Comisia din Parlamentul României nu mai vine deoarece finlandezii nu-i primesc.Am facut o greșeală venind in Finlanda,greșeală care mi-a distrus viața. Imi pare rau ca le-am facut rau si copiilor.Au spus de multe ori ca mai bine nu s-ar fi nascut.

Nu mai am pentru ce sa lupt deoarece mi-au luat tot și nici nu mai am nici o posibilitate sa mă mai lupt.Nimeni nu e vinovat pentru greselile mele .Doar eu.Iertati-ma!Am facut ce am putut.

Surse parlamentare au confirmat pentru Stiripentruviata.ro că demersul parlamentarilor români care au dorit să facă o călătorie de informare în Finlanda cu privire la acest caz a fost întâmpinat cu refuz din partea autorităţilor din această ţară.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns