familie

Camelia Smicală, Finlanda: Jurnal de mamă ai cărei copii sunt reținuți la Protecția Copilului

Camelia Smicală pe Facebook:

„Noi metode de tortură psihică. Azi copiii sunt acasă 10 ore. Socialul a dat ordin ca amândoi copiii sa fie ridicați la ora 10 fix și predați la ora 20 fix. Dacă întârzii sau vin cu 5 min.mai devreme, vor raporta că nu respect indicațiile. Între cele 2 case de copii sunt 7-10 minute de mers cu mașina. Durează cel puțin 5 minute „predarea” unui copil. De acasă la primul centru sunt 20-30 de minute, în funcție de trafic. Va rog frumos sa îmi dați idei cum sa fiu în doua locuri între care există o distanță de 7 km fix în același moment! Mulțumesc!

UPDATE : Eu am găsit metoda, dar nu a funcționat decât la centrul Mariei. Cei de la Mihai au fost aspru pedepsiți deoarece au fost corecți în declarații și i-au luat apărarea lui Mihai. Pe scurt:când am ajuns la Maria, am pus ceasul la ora 10 fix, le-am arătat ceasul și am luat-o pe Maria. În realitate, era 9.50 😁 Când am ajuns la Mihai am pus ceasul iar la 10 fix. 😁 Le-am zis ca după ceasul meu am procedat corect 😁”


Vă reamintim că justiția finlandeză i-a impus în mod abuziv și nejustificat noi amenzi Cameliei Smicală. Pentru că în Finlanda sunt interzise strângerile de fonduri, o organizație din România o ajută să strângă banii pentru amendă. Dacă nu va putea strânge banii, autoritățile finlandeze îi vor confisca acesteia locuința.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Donează!

Sistemul finlandez are putere. 
Noi, românii, avem solidaritate?

Alianța pentru Demnitate Națională
RO11BRMA0999100056229732 (RON) 
Banca Românească
CIF 30919058 
La detalii plată scrieți: „Camelia, Mihai și Maria

Se strâng 15.000 de euro pentru Camelia Smicală. Hărțuită în instanțe, riscă să piardă casa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button