familievalorile familiei

Camelia Smicală: „O să scriu în fiecare zi. Azi despre dubla cetățenie”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală pe Facebook:

„Am sa scriu în fiecare zi câte ceva. Dacă într-o zi nu scriu nimic, înseamnă că m-au închis sau m-au terminat. În rest, până se hotărăsc autoritățile dacă suntem mai mult finlandezi sau mai mult români, eu spun atât, ca Maria, :”eu nu mai pot”.

PS: Autoritățile, dacă tot au legiferat dubla cetățenie, mai bine ar și specifica cu ce se mănâncă aceasta. Până acum eu am înțeles, în fapt, că dubla cetățenie înseamnă că ai drept de vot în două țări, dar îți sunt anulate absolut toate celelalte drepturi, inclusiv dreptul la liberă circulație, dreptul de a locui unde dorești, dreptul la un proces echitabil, dreptul de a nu fi supus torturii, etc. Cam așa rezultă din comunicatele MAE…”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button