Marşul pentru Viaţă

BUHUȘI. Proiecție de film pro-viață și dezbatere cu elevii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marți, 10 martie, elevii din clasele a X-a și a XI-a de la Liceul Teoretic „Ion Borcea” din Buhuși au urmărit un film pro-viață și au dezbătut subiectul acestuia împreună cu profesorul de Religie și responsabilii de la Departamentul Pro-Vita al Protopopiatului Buhuși.

Tinerii au discutat despre dreptul la viață, criza de sarcină, sprijinul familiei și al cunoscuților și implicarea Bisericii în ajutorarea mamelor aflate în dificultate.

Elevii au fost receptivi la problematica dezbătută s-au implicat activ în discuții și au subliniat concluziile întâlnirii exprimându-și dorința de a continua acest proiect, informează organizatorii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Activitatea a făcut parte din Luna pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button