viralvita

Bradul din Carpați pentru Târgul de Crăciun este instalat în centrul Chișinăului

Bradul de Crăciun, donat de România pentru târgul organizat de Guvernul Republicii Moldova în perioada sărbătorilor de iarnă a ajuns în Chişinău, unde va fi instalat în preajma Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Bradul a fost primit de un echipaj format din șase călăreți ai Plutonului de cavalerie al Inspectoratului Național de Patrulare şi ulterior, însoțit de călăreți, de Moș Crăciun și o fanfară.

Premierul Pavel Filip a apreciat faptul că pomul de Crăciun este oferit pentru al doilea an consecutiv.

„Îmi pare bine că al doilea an consecutiv, pomul de Crăciun este oferit cu multă generozitate de către prietenii și colegii noștri din România, de fapt încă un element care arată cât de strâns este legată Republica Moldova de România. Vorbeam în cadrul ședințelor comune despre această legătură strânsă pe care vrem să o continuăm și să o realizăm prin infrastructurile comune, iată că este încă o infrastructură care aduce mult pozitivism.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit organizatorilor, pomul de Crăciun este un cadou din partea Guvernului de la București și are o înălțime de aproximativ 20 de metri, iar în următoarea săptămână urmează să fie decorat cu peste 46 de mii de LED-uri.

 

Sursă: radiochișinău.md

 

 


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button