pedofilie

Bogdan Licu trimite controlul la Parchetul din Iași, unde dosarul fetiței agresate de olandez în 2016 a bătut pasul pe loc

Procurorul general al României, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pentru a vedea felul în care procurorii de acolo au anchetat abuzul săvârșit în județul Iași în 2016 de un suspect care se pare că este chiar olandezul Johannes Visscher, suspectat și pentru crima din județul Dâmbovița. Acesta a răpit și în 2016 cu mașina o fetiță din județul Iași, a dus-o în afara satului și a agresat-o sexual. 

Din 2016 încoace, în acest dosar nu s-a făcut niciun progres, deși tatăl fetiței agresate a declarat că bărbatul fusese filmat, în data de 15 iunie 2016, de camerele video de la magazinele din satul Horlești, județul Iași. În aceeași zi, olandezul a fost surprins și pe camerele de luat vederi din orașul Iași, iar în ziua următoare a ieșit din țară.

De aceea, joi, 26 septembrie 2019, Parchetul General a preluat de la Iași dosarul în cauză. Tot joi, în prezența mamei ei și a lucrătorilor sociali, fetița respectivă l-a identificat pe olandez din mai multe fotografii.

Lipsa de progres în dosar l-a determinat pe Procurorul General Bogdan Licu să-și trimită Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Bogdan Licu: Nu avem dovada că olandezul s-a sinucis. După cazurile din Dâmbovița și Caracal, se verifică toate disparițiile din ultimii zece ani

CONTROL: Parchetul General anunță că PROCURORII din CARACAL au închis NELEGAL cinci dosare de VIOL și lipsire de libertate


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button