trafic de persoane

Bianca Bobu, portarul naționalei de hochei, a dispărut. Când și-a sunat antrenorul, parcă vorbea cu pistolul la tâmplă

Bianca Bobu, 19 ani, portar al naționalelor de juniori și seniori de hochei ale României, din Galați, este de negăsit de la începutul lunii august, perioada în care a încetat să mai folosească și conturile de socializare pe care le deținea și pe care intra zilnic.

Ultima dată când a fost văzută, Bianca Bobu se afla în compania unui amic cu care se presupune că a plecat în Germania, afirmă rudele. Dar nu toți cunoșteau această relație și se tem ca tânăra să nu fie victima traficului de persoane.

Cristian Munteanu, fostul ei antrenor, a declarat, citat de Libertatea.ro:

„M-a sunat, pe 7 octombrie, practic, să mă certe că am pus acel anunț cu dispariția ei. Telefonul era dat de pe o cartelă cu număr ascuns, nu am putut suna înapoi. Pe scurt, mi-a cerut să șterg postarea și a mai afirmat că nu o mai interesează nici sportul, nici familia, vrea doar să fie lăsată în pace și să-și clădească o viață nouă. A afirmat că e în Galați, iar am sfătuit-o să se prezinte la Poliție, ca să lămurească lucrurile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Parcă cineva îi dicta ce să spună. Pretindeam puțin despect de la ea, dar Doamne-Ferește, poate era cu pistolul la tâmplă.”

Antrenorul precizează că i s-a părut că ceea ce spune fata îi e dictat de altă persoană, ”însă ea a sărit repede, că se aude televizorul”, povestește el, și l-a certat că a sugerat că ea ar putea fi victima traficului de persoane.

Când autoritățile s-au mobilizat și au început căutările, pe contul personal de facebook al Biancăi a apărut un mesaj:

„Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic cu mine, vă rog nu vă faceți griji pentru mine. Nu vreau să mai am Facebook. Și pe ceilalți din afara familiei vă rog să nu vă mai băgați e alegerea mea și atât!”.

La scurt timp, contul de Facebook a fost dezactivat.

Libertatea mai informează, citându-l pe antrenor, că DIICOT și Poliția lucrează la acest caz.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button