BETON! Un hashtag proviaţă. Cum şi cine „#ex(z)istă” la Pro Vita Iaşi

Pro Vita Iasi ne îndeamnă pe pagina sa de Facebook:

17156020_1518438234836056_4831409321164980411_n

A SE DISTRIBUI / PUNE CA POZA DE PROFIL

Dupa o scurta furtuna-de-creiere am realizat aceasta macheta pentru a fi si noi in asentiment cu miscarile din societatea de azi, dar, totusi, dintr-o perspectiva pro vita: apararea vietii copilului nenascut.

Ne doare ca multi oameni considera ca viata unui om incepe doar de la nastere, ca multi copii sunt selectati in functie de modul cum arata sau de situatiile prin care ei apar sau de starea materiala pe care o au parintii. Viata unui om nu ar trebui sa fie negociata!

Omul exista din prima secunda a conceptiei!
O spune stiinta!

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.