familievalorile familiei

„Becul se aprinde doar dacă sunt doi poli încărcați cu sarcini electrice opuse. Aprinde becul! Susține căsătoria dintre un bărbat și o femeie!”

Camelia Lăzărescu, o româncă specializată în programare, a creat, împreună cu fina ei, un desen cu mesaj pro-familie și îndemnul adresat românilor să susțină căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Femeile și-au propus să adreseze acest mesaj pe înțelesul celor care lucrează în domenii tehnice, ca și ele. Doamna Lăzărescu a declarat pentru ActiveNews.ro:

Mi s-a părut minunat cum cuvântul „sarcină” poate lega două universuri total diferite: universul electric și cel uman.

Când spunem „sarcină” ne putem gândi la o femeie însărcinată, sau la o sarcină electrică.

Așa cum un circuit electric poate genera curentul electric necesar aprinderii unui bec doar dacă există doi poli încărcați cu sarcini electrice opuse (plus și minus), tot așa o unire dintre doi oameni poate da naștere unui copil doar dacă aceștia sunt și ei, la rândul lor, „încărcați” diferit: bărbat și femeie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button