sarcină

„Bebelușul meu tot refuza să sugă de la sân și acest lucru mi-a salvat viața”

Lizl, o mamă în vârstă de 37 de ani nu bănuia că problemele legate de alăptare ar putea ascunde ceva mult mai grav.

Alăptarea poate fi o chestiune dificilă, de la fren până la canale blocate, există o listă de lucruri care pot apărea și care pot face lucrurile destul de complicate.

De aceea, Lizl nu s-a îngrijorat la început când fiica ei în vârstă de câteva luni refuza să mai sugă de la sânul drept. Și fratele ei, Jared, a fost de asemenea alăptat și mama știa că bebelușii pot avea uneori preferințe. Abia peste câteva luni, când fiica ei avea 14 luni, Lizl și-a dat seama că refuzul bebelușului de a suge era din cauza unui lucru mult mai grav.

Lizl a descoperit un nodul pe sânul drept, care în urma investigațiilor s-a dovedit a fi un carcinom ductal de grad înalt, in situ, un cancer de sân neinvaziv care rămas netratat s-ar fi transforma în cancer invaziv. Lizl a urmat procedura de mastectomie, singura care ar fi înlăturat definitiv problema, în urma căreia i s-a extirpat sânul drept și patru ganglioni limfatici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Din fericire pentru ea, în urma intervenției, testele au arătat că boala nu s-a răspândit și că a scăpat definitiv de cancer. Lizl continuă să-și alăpteze fiica cu un singur sân.

Sursă: Kidspot


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button