viaţa de familie

Barbara Walters și Patti Stanger au totul, dar regretă că n-au ales să aibă copii

celebritati

de Lauren Enriquez, LiveActionNews

În luna decembrie 2013 câteva celebrități din Statele Unite și-au făcut public bilanțul întregii vieți, recunoscând faptul că una dintre alegerile de viață pe care le regretă cel mai mult, în ciuda carierei lor pline de succes, este faptul că nu au făcut copii.

Barbara Walters

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

barbarawalters

Barbara Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în SUA, precum Today și The View, a unui renumit buletin informativ (20/20) și co-prezentatoare a principalului jurnal de actualități difuzat de postul de televiziune ABC (ABC Evening News). Ea este cunoscută pentru franchețea ei, lucru care nu a avantajat-o în toate situațiile. De exemplu, l-a făcut Trig Palin „retardat”, iar când Rachel Campos-Duffy a afirmat că Obama nu merită Premiul Nobel pentru Pace pentru că în urmă cu câțiva ani acesta avea în emisiunea The View o atitudine care încuraja avortul, Barbara nu s-a sfiit să se arate șocată. Dar într-un interviu recent acordat lui Piers Morgan, Walters a recunoscut singură că cel mai mare of al vieții ei – de altfel, pline de succes – este faptul că nu are mai mulți copii.

Walters a declarat în cadrul interviului că familia ei este mult prea mică din moment ce are o singură fiică și o singură soră (care în prezent este decedată).

Patti Stanger

patti stanger

Vedeta emisiunii „Millionaire Matchmaker”, Patti Stanger, a afirmat și ea într-un interviu luat de OK! Magazine că cel mai mare regret al ei este legat de faptul că nu are copii:

Cel mai mare regret al meu e că nu am făcut copii. Am făcut un avort pe la 20 și ceva de ani pentru că rămăsesem gravidă, n-aveam suficienți bani și nu mi se părea în regulă să am un copil fără să am un soț. Iar acum ia te uită, chestia asta a ajuns o modă…

Walters și Stanger au totul din punct de vedere profesional, dar, când trag linie, alegerea lor de a pune cariera înaintea familiei le-a lăsat în suflet un sentiment de neîmplinire.

Pe de altă parte, Oprah Winfrey a declarat că nu regretă alegerea ei de a renunța la maternitate, dar nu pentru că s-ar fi simțit mai împlinită pe plan profesional decât dacă ar fi crescut copii, ci pentru că, după cum a declarat ea însăși, crede că ar fi urmat să fie urâtă de propriii copii pentru că și-ar fi pus cariera înaintea familiei:

Dacă aș fi avut copii, aceștia m-ar fi urât și ar fi ajuns până la urmă la o emisiune de genul „The Oprah Show” ca să discute despre mine, pentru că o parte [din viața mea] ar fi avut de suferit și această parte ar fi fost probabil ei.

Traducere: Gabriela Coșereanu

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button