miracolul vieţiisarcină

Atleta Adelina Oancea va naște pe 2 august. Cu 20% șanse de supraviețuire, are nevoie de sânge

Adelina este fostă atletă (triplusaltistă) și a reprezentat cu cinste România în numeroase concursuri internaționale precum și la Jocurile Olimpice.

Este mămica lui Sașa (3 ani și 4 luni) și a lui bebe Igor, care urmează să vină pe lume în 2 August. Insa are o complicatie rara – placenta Previa Percreta.

(textul continuă mai jos)

Placenta percreta este o complicație apărută în sarcină care se produce când vasele de sânge și alte părți ale placentei se dezvoltă prea profund în peretele uterin, chiar până la nivelul vezicii urinare. Este cea mai rar întâlnită și mai gravă formă de placenta accreta. În mod normal, placenta se desprinde de peretele uterin după naștere. În cazul acestei afecțiuni, o parte sau toată placenta rămâne fixată de peretele uterin ceea ce poate conduce la o hemoragie puternică după naștere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nasterea va fi urmata de o operatie care va dura 5 ore, in care se va dezlipii placenta de restul organelor, in care vor fi sangerari abundente, spun doctorii. De asemenea, mai spun ca sansele mamei de supravietuire sunt de 20%.

Prin urmare are nevoie urgentă de donații de sânge, are un cont deschis pe numele ei – Adelina Oancea și are grupa sanguină 0 pozitiv. IMPORTANT!!! Puteți dona indiferent de grupa sanguină pe care o aveți deoarece se face conversia, trebuie doar să specificați la centrul de donații numele celui pentru care donați și a spitalului unde se va face operația: Oancea Adelina, spitalul Sanador. Fotografiați codul de pe carnetul de donator și o trimiteți lui Alex Oancea sau Adelina Gavrila pentru ca ei să poată prezenta la spital aceste coduri.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button