familietrafic de persoane

Ați văzut-o pe Denisa? O tânără de 21 de ani din Vatra Dornei a dispărut în august la Londra

de Redacția Stiripentruviata.ro

Olteanu Denisa Valentina, o tânără de 21 de ani din Vatra-Dornei, care locuia la Londra cu soțul ei, un bărbat de origine albaneză, este dată dispărută de mama ei, Maria Hariuc, o româncă din Italia. Fata trebuia să își viziteze mama pe 8 august, în Italia, dar nu a mai putut fi contactată. În mod straniu, în septembrie soțul tinerei încă nu reclamase dispariția ei la poliția londoneză.

Având în vedere că fata este rezidentă în Londra, poliția italiană și cea din Suceava au sfătuit-o pe mama fetei să depună prin Internet la poliția londoneză o reclamație despre dispariția fetei.

Mama tinerei, care o aștepta pe aceasta să o viziteze în Italia povestește, citată de publicația online Jurnal de Emigrant: „Pe 7 august am sunat-o să văd când are avion, fiindcă trebuia să merg să o aștept la aeroport. Ea mi-a spus că are niște probleme, nu are bani și nu știe dacă vine pe 8 sau pe 10 august. Mi-a spus că mă anunță. Nu m-a anunțat și, când sunam, avea telefonul închis, iar pe WhatsApp, până pe data de 13 august, primea mesajele și le vedea, dar nu răspundea. Apoi, până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede”.

Mama fetei spune că aceasta era foarte activă pe rețelele de socializare și că în ultimul timp vorbeau aproape zilnic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Soțul tinerei susține că a fost plecat în Albania între 5 și 26 august și că nu a mai primit vești de la ea de la jumătatea lui august. În mod straniu, el nu a vrut să depună plângere la poliția din Londra decât în prezența mamei Denisei.

Denisa, 21 de ani

  • ochi căprui (NU poartă ochelari)
  • păr blond-șaten
  • 1,60 metri înălțime
  • 45 de kilograme

Tatuaje:

  • semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă (foto sus)
  • numele fraților în limba chineză pe mâna stângă
  • pasărea colibri

Dacă aveți informații, anunțați-o pe mamă la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button