dizabilităţi

Atelier video „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a pregătit pentru cei mici, dar și pentru cei mari, un atelier video „Spune-mi o poveste pentru suflet” cu cartea „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani.

Povestitor este Iuliana Pîrvu.

Cartea face parte din seria „Fiecare viață este un dar” de Veronica Iani și poate fi găsită pe veronicastories.com.
Materialul video este publicat cu ocazia Zilei Internaționale a Sindromului Down Filmarea a fost realizată la Centrul Educațional „Căsuța cu povești” din Iași, prin bunăvoința doamnei Oana Petrovici.

Activitatea face parte din Luna pentru Viață 2020 online și acasă lași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Ioana. O poveste despre Sindromul Down de Veronica Iani

Am pregătit pentru cei mici, dar și pentru cei mari, un atelier video „Spune-mi o poveste pentru suflet” cu cartea „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani.Povestitor: Iuliana PîrvuCartea face parte din seria „Fiecare viață este un dar” de Veronica Iani și poate fi găsită pe veronicastories.com.Materialul video este publicat cu ocazia Zilei Internaționale a Sindromului DownFilmarea a fost realizată la Centrul Educațional „Căsuța cu povești” din Iași, prin bunăvoința doamnei Oana Petrovici.Luna pentru Viață 2020 continuă online și acasă la Iași#LPV2020AcasaOnline#FacemBineleAcasă

Publicată de Pro Vita Iasi pe Sâmbătă, 21 martie 2020


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button