Uncategorized

Atacurile la Gîrbovan se întorc împotriva lui: Cristi Danileț, făcut praf de o judecătoare din Cluj

Atacurile judecătorului Cristi Danileţ la Dana Gîrbovan, propunerea premierului pentru funcţia de ministru al Justiţiei, se întorc împotriva acestuia. Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, face apel la trecutul mai puţin onorant al lui Danileţ, pentru a arăta că fostul consilier al lui Macovei nu este deloc persoana îndreptăţită să criticile numirea Danei Gîrbovan. Ea scrie pe Facebook:

„Doamne fereste de memoria scurta! Vorbesc asa, la persoana a doua singular de amorul artei, ca daca ne luam unii pe altii la intrebari, fiti siguri ca sunt intrebari destule.

 • Dar cand ai fost numit consilier la Macovei din judecator de tribunal, cu cine ai discutat si cand? Nu v-ati sunat la telefon deloc si nici nu v-ati scris, ati vorbit prin Morse.
 • Cand ai mintit un tribunal intreg ca ai probleme de familie si ca ai nevoie de concediu de odihna, cand tu mergeai pe sest consilier la Macovei cum a fost? Transparent?
 • Dar cand ai fost revocat din functia de membru CSM de peste 1.000 de judecatori cum a fost?
 • Dar cand te folosesti de inamicii colegilor tai, punand troli la Inspectie pe numele lor, cum e? Te simti liber si inamovibil?
 • Dar cand uiti de arestati si le expira masura, cum e? Ai vreo responsabilitate?
 • Cand CCR era buna cu tine si te repunea in functie cu 6-3 cum a fost?
 • Dar cand ti-ai denuntat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost? Ca pana una alta Adi Neacsu a fost condamnat cu 5-3. Adica 5 judecatori din 8 ai ICCJ au considerat ca e nevinovat.
 • Ce institutie ai condus pana atunci cand ai fost pus sa inventariezi arhiva SIPA? S-au facut ceva cursuri de formare inainte sau ai intrat pur si simplu acolo?
 • Cand UNJR te-a sprijinit in candidatura la CSM cum a fost? Atunci numarai membrii asociatiei?
 • Cand participi la interviuri la televiziuni obscure cum a fost? Te invitau asa, ca le era drag de tine, nu e asa?
 • Cand ai mintit judecatorii de la Cluj ca toata lumea va vota revocarea doamnelor Baltag si Oprina cum a fost?
 • Cum a fost cand erai in fata Curtii de Apel, primind inocent flori de la copii nevinovati, in spatele palmitelor galbene #rezist pentru justitie cum a fost?
 • Cand ai negociat cu un sef de stat numirea unui procuror in functia de presedinte al CSM cum a fost?

Raspuns: Pentru ca puteai!

Eu nu formulez 12 intrebari ci mai multe. Pot scrie si o carte despre cartofii prajiti si primaria domnului Funar.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button