familie

Asociația Studenți pentru Viață Iași: „Studenții cu viziuni de extremă stânga sunt puțini. Votăm DA la referendum!”

Luăm atitudine!

Una dintre federațiile studențești a publicat recent un comunicat prin care se declară împotriva referendumului pentru familie (https://www.anosr.ro/pozitia-anosr-privind-referendumul-pentru-revizuirea-constitutiei-romaniei/).

Presa a preluat deja comunicatul, sub titlul „Studentii critica referendumul pentru familie” (de exemplu: http://www.ziare.com/referendum-constitutie-familie/stiri-referendum-constitutie-familie/studentii-critica-referendumul-pentru-familie-nu-putem-privi-spre-viitor-intr-o-societate-mai-divizata-ca-niciodata-1530303).

Declarăm deschis și ferm: această poziție nu reprezintă studenții!

Studenții cu viziuni de extremă stânga, fiindcă așa se încadrează ideologic autorii unui astfel de comunicat, sunt în realitate puțini și nereprezentativi pentru majoritatea tinerilor. Prin urmare, insistăm ca oricine preia luări de poziție de acest gen să specifice exact sursa și să nu facă generalizări jignitoare pentru majoritatea studenților.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ne dorim o societate normală, cu principii etice, morale și legale sănătoase, care să nu contravină firescului. Dacă pentru aceasta suntem acuzați că suntem retrograzi și medievali, acuzatorii să știe că vor să întoarcă societatea și mai departe, adică pe undeva prin Antichitate, pe timpul lui Nero.

Mergem la referendum și votăm DA, pentru normalitate!

Sursa: Pagina de Facebook a Asociației Stundenți pentru Viață Iași


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button