avort

Apelul impresionant al președintei organizației Live Action cu ocazia Marșului pentru viață din Washington

end_of_roe_v_wade2_rect

Dragă prietene,

Ziua de astăzi marchează a 41-a aniversare a scandaloaselor sentințe ale Curții Supreme Americane în cazurile Roe vs. Wade și Doe vs. Bolton. La 22 ianuarie, în fiecare caz în parte, șapte bărbați în robe negre au condamnat la o moarte înspăimântătoare peste cincizeci de milioane de ființe umane nenăscute încă.

Aceia dintre noi care luptă pentru cei lipsiți de apărare refuză să accepte această decizie fără să facă nimic. De aceea, Live Action este în picioare și participă la Marșul pentru Viață .

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Faceți clic pe acest link pentru a vedea tot ceea ce a planificat Live Action pentru acest eveniment istoric sau urmăriți-ne pe Facebook aici.

Astăzi, sute de mii de voci s-au adunat în capitala națiunii noastre pentru a vorbi în locul celor fără glas și a lupta pentru cei care nu se pot proteja. Noi vrem ca și tu să fii unul dintre ei .

Acum 41 de ani, cea mai înaltă instanță a națiunii noastre a permis sacrificarea a milioane de oameni – lipsiți de apărare, mizând doar pe siguranța pântecelor mamelor lor. Live Actin nu va renunța la acei copii. Pentru ei participăm azi la marș. Și niciodată nu vom opri investigațiile noastre, inițiativele noastre educative puternice asupra vieții și demnității umane, precum și expunerea industriei brutale a avortului din America.

Pe scurt, până când avortul nu va fi decât o amintire urâtă a națiunii noastre, noi, cei de la Live Action, nu vom renunța la a vorbi pentru cei care nu au voce. Vom sta în picioare pentru ei astazi, la Marșul pentru Viață, spijinindu-i și apărându-i până la ultima respirație.

Lila Rose

Președinte

Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button