Marxism cultural

Anunțați-l pe dl Cioloș că singurul vot care nu „dezbină” e când avem candidat unic. Până acum ne vorbea de vot și implicare

Un utilizator a distribuit pe profilul personal de Facebook un fragment din conversația care a avut loc pe rețeaua de socializare între Dacian Cioloș și un cetățean care îi reproșa boicotul referendumului în următorii termeni:

După ce timp de doi ani ne-ați vorbit de importanța votului și a implicării civice, acum să ieșiți cu #boicot împotriva inițiativei a trei milioane de români, pentru mine este o dezamăgire. Efectiv mi-ați pierdut încrederea, și nu îmi face deloc plăcere să spun asta. Eram unul din cei care mă înscrisesem în comunitățile RO+ și chiar și pe lista lui Vlad Voiculescu în speranța că #impreuna putem schimba lucrurile. (…) Îmi este forate greu să înțeleg această decizie a dumneavoastră și a RO+.

Politicianul i-a răspuns, după cum se vede în captura de ecran de mai jos, că nu vede utilitatea inițiativei din moment ce există „Codul Familiei” și că votul este foarte important, dar numai când are o utilitate clară [desigur, depinde pentru cine – nota noastră] și „când nu dezbină”.

Aceasta l-a determinat pe utilizatorul care a distribuit conversația să adauge pe profilul personal:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sa il anunte cineva pe domnul Ciolos ca singurul vot care nu „dezbina” are loc atunci cand avem candidat unic. Si poate ii mai explicati domnului fost prim ministru si diferenta dintre Codul Civil si Constitutie.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button