familie

Alina Prodan, blogger: „Nu poți spune unei mame că poate i-ar fi mai bine fără unul din copii. Chiar și nenăscut”

de Alina Prodan, AlinaProdan.ro

 

„Cum stăteam noi așa „liniștiți” cu doi copii, am zis că ce-ar fi dacă am mai face unul. Știuuu, ne cam lipsește o doagă! De aici cred că vine și curajul. N-am stat mult pe gânduri și am trecut la treabă. Iar nouă ne ies copiii repede cât ai zice „bebe”. Într-o zi, eram răcită și mă simțeam rău. Dar nu îndrăzneam să iau nimic ca nu cumva să fiu însărcinată. Era mult prea devreme să aflu. Asta până am descoperit un test de sarcină ultrasensibil care se poate face și cu 5 zile înainte de menstruație. L-am cumpărat, l-am făcut. DOUĂ LINIUȚE! Ihuuu! Eram însărcinată.

Seara am făcut brioșe. Iar în una dintre ele am băgat un bilețel pe care am scris că sunt însărcinată. (Da, Irina, în brioșele făcute după rețeta ta). Soțul a mâncat brioșa, a citit biletul. A fost o surpriză mare pentru el. Nu pentru că am rămas însărcinată, ci pentru că am aflat așa repede. Ne-am bucurat mult amândoi. Copiilor am hotărât să le spunem când vom ști că totul este bine. Am început să ne facem planuri de viitor. Să visăm cum va fi cu trei copii. Ohoo! TREI copii. Familie mare.

Într-o seară, bucuria ne-a fost luată brutal. Am avut o sângerare și certitudinea că am pierdut sarcina. Chiar dacă era la început, nici 6 săptămâni, noi am resimțit-o ca pe o pierdere grea. A doua zi m-am dus de urgență la o ecografie ca să văd ce se întâmplă și ce am de făcut. Soțul a trebuit să rămână acasă cu copiii. Eu am plecat singură, deși îmi era foarte rău și abia conduceam prin aglomerația din Capitală. ”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Citește continuarea pe blogul AlinaProdan.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button