prostitutietrafic de persoane

Alexandru Cumpănașu către autoritățile europene: Țările UE tolerează traficul de persoane din România. Cetățenii europeni sunt beneficiari în țările unde prostituția este legalizată

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a scris pe Facebook:

APEL CATRE:
TOTI EUROPARLAMENTARII ROMANI SI STRAINI,
PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN,
PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE,
COMISIA PENTRU JUSTITIE DIN PARLAMENTUL EUROPEAN

Pentru discutarea si analizarea situatiei tragediei Alexandrei:

  • Analizarea modului in care au actionat autoritatile inclusiv STS,
  • Situatia traficului de persoane din Romania in UE,
  • Ignorarea de catre autoritatile din statele UE fata de traficarea copiilor din Romania.

Dragi prieteni VINA pt retelele carora le-a cazut victima si Alexandra nu o poarta doar ticalosii din institutiile din Romania care tolereaza si unii chiar participa la aceste violuri si crime odioase impreuna cu clanurile interlope, dar si TARILE DIN UNIUNEA EUROPEANA si nu numai pt TOLERAREA acestor clanuri in tari precum Italia, Spania, etc.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De ce? Pt ca cetatenii lor sunt „BENEFICIARI” si pt ca prostitutia este legalizata acolo? Fiecare femeie este libera sa faca ce vrea cu corpul ei DE BUNA VOIE. Dar oare autoritatile europene cat isi fac treaba sa cerceteze care fete sunt obligate sau rapite si fortate si cate sunt de buna voie????!!!

Alexandra este ingerul care va declansa un tsunami european al complicitatii europenilor la drama fetelor din Romania racolate prin santaj, presiune, bani, rapite.

Evaluarea a 10 ani de politici privind prostituția în Suedia și Olanda

Studiu: Proiectele UE pentru lupta împotriva traficului cu ființe umane sunt subfinanțate

Leo van Doesburg, ECPM: Majoritatea prostituatelor se prostituează fără a dori ​aceasta, iar legalizarea prostituției și extinderea UE au dus la creșterea traficului de persoane – cele mai multe victime, din România


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button