adolescenţisfaturi pentru tineri

#alexandranuesingura: „Stai să îţi spun ce mi s-a întâmplat mie…”

O fostă colegă din Capitală, acum, la 26 de ani, îmi scrie:

„Iată ce am păţit la 11 ani. Trebuie să asculţi, e aceeaşi chestie cu lipsire de libertate. Eu cu prietena mea bună am ieşit din casă şi mergeam la dentist. Vecinul meu de etnie romă care cred că se ocupa cu trafic de persoane şi alte măgării începe să ne urmărească.

Opreşte maşina lângă noi, era cu alt individ. Se dau jos şi ne bagă cu forţa în maşină şi demarează în trombă. Reuşesc să-l conving pe individ să-l fac să iasă din maşină spunându-i că am crescut alături de fiica sa şi că mă va bate tata rău dacă nu mă duc acasă. I-am spus tot felul de vrăjeli.

Apoi văd o maşină de poliţie şi fug. Le spun ce s-a întâmplat, însă între timp ăştia pleacă cu prietena mea în maşină. Ulterior am aflat că au dus-o într-un apartament.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De fapt ei ne răpiseră pentru că el o urmărea pe ea mai demult şi cumva voia să o scoată din ţară. Le povestesc poliţiştilor tot ce ştiu, eram disperată să nu i se întâmple ceva.

Curios, când le-am spus numele lui au scos telefonul şi l-au sunat, aveau numărul lui în telefon. I-au spus că trebuie să elibereze fata neapărat.

El le-a spus că fata nu e la el, că habar nu are despre ce e vorba. Între timp au venit şi părinţii mei lângă maşina de poliţie şi au încercat să mă calmeze. Tot în acest timp el a eliberat-o pe Andreea la mine în faţa porţii şi a fugit.

La el acasă, le-a spus poliţiştilor că dormea şi că l-au trezit din somn. Soţia lui confirmând acest lucru. Evident că minţeau amândoi.

Depunem plângere la Secţia 12 împreună cu declaraţia unui martor care a asistat la toată scena. Ce crezi că s-a întâmplat după un an?

Vine decizia cu clasare pe motivul că el nu a recunoscut nimic şi a fost crezut pe cuvânt. Norocul meu a fost că după câteva luni a fost arestat pentru altceva şi nu mi-a mai fost frică să merg pe stradă.”

Deci, despre ce vorbim? Credeţi că s-au schimbat ceva şefi de state, de guverne, de poliţie de atunci?”

Sursa: Facebook

#alexandranuesingura: PRIMA ȘI ULTIMA DATĂ CÂND AM FĂCUT AUTOSTOPUL

1999. RĂPIRE la Caracal: Tatăl tinerei îl PRINDE pe traficant, poliția îl eliberează. Fata e încă dispărută

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Ipoteza EXPLOZIVĂ a unui fost angajat STS: Individul de la Caracal, într-o rețea ce le furniza fete și americanilor de la Deveselu

RAPORT. Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, un sfert din persoanele traficate

Fost angajat STS: Decizia CCR pe protocoale nu interzice colaborarea între Poliție și SRI

Narcisa Iorga: „Iohannis, trebuia să ceri demisii cu nume și prenume: șeful STS, procurorul de caz, șeful Parchetului Olt, șeful Poliției Române, șeful Parchetului General”

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

STS este FĂCUT PRAF de Asociația europeană a numărului unic de urgență: Din 2015 încoace e reticent să folosească o tehnologie gratuită

Crima din Caracal. Un procuror #rezist (anti-SIIJ) i-a oprit pe polițiști să intre în casă. Judecătorul dăduse ordin să se intre la 06:00

Mirel Palada: „A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor, ce monstru ați creat”

Patriarhia Română: „Compasiune și solidaritate față de familia Alexandrei Măceșanu”

Alexandra Nadane: „Interveniți când cineva are nevoie de ajutor! Drama adolescentei din Olt dispărută după ce a fost luată la ocazie”

Emanuel Buta: „Privirea Alexandrei vine parcă să ne arate cum suntem, dar fără să ne judece”

Familia Șărămăt a fost la Caracal, să se roage pentru Alexandra Măceșanu, altă victimă a abuzurilor și nepăsării autorităților


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button