Ai până în 35 de ani? Până pe 8 aprilie te mai poţi înscrie la workshopul „Schimbarea rolurilor din familie” de la Budapesta

carpathian

În perioada 22-24 mai 2017, Confederaţia Asociaţiilor pentru Familie din Bazinul Carpatic organizează cea de a treia ediţie a Workshopului Tineretului European pe probleme de familie, un eveniment conex la forumul internaţional Budapest Family Summit, care va avea loc în capitala Ungariei în perioada 25-28 mai 2017.

Tema workshopului pentru tineret este “Changing Roles in the Family” / „Schimbarea Rolurilor din Familie” şi îndeamnă participanţii să îşi prezinte gândurile şi motivaţia referitoare la chestiunea familiei şi viitorul acesteia. Se vor discuta politici familiale şi metode de promovare a familiei prin intermediul organizaţiilor non-profit şi de advocacy.

Participanţii vor fi invitaţi să participe şi la evenimentele din cadrul Budapest Family Summit. 

Cheltuielile sunt acoperite de organizatori, dar cei care vor să participe trebuie să anunţe până pe 8 aprilie, iar până pe 16 aprilie 2017 să trimită un videoclip filmat cu telefonul şi un eseu pe una din temele:

“What kind of family do I expect for myself within 15 years?” / „Ce fel de familie mă aştept să am în următorii 15 ani?”

sau

“My ideal family” / „Familia mea ideală”

Pentru informaţii detaliate clic aici.

 

.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.