Marxism cultural

Africanul care a violat o fetiță suedeză dorea să violeze pe cineva în acea zi și nu l-a interesat că era un copil

de Emma R, Voice of Europe

Tribunalul districtual a dat sentința în cazul libianului de 30 ani, care a violat cu brutalitate o fetiță de 9 ani, în Malmo, la începutul lui 2018. Acesta a fost condamnat pentru viol în formă agravată asupra unui copil și condamnat la 6 ani închisoare și expulzare (pentru 15 ani, nu pe viață).

Potrivit acuzării, libianul a ademenit fetița într-o ghenă de gunoi, a blocat ușa, a trântit-o la pământ, a lovit-o peste față, a strangulat-o, i-a smuls hainele și a violat-o amenințând-o cu bătaia dacă va continua să țipe. Judecătorul a declarat că acuzatul se afla în zonă cu scopul de a viola o fată și nu l-a interesat că aceasta este un copil.

Bărbatul, cetățean libian, cu drept de rezidență permanent în Suedia din 2010, tată a 3 minori, avea la activ mai multe condamnări pentru infracțiuni ca hărțuire sexuală, furt, atac, deținere ilegală de armă albă și droguri.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button